Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. Genellikle metal yahut ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın çıhun ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanoğluın ve ilişkin konstrüksiyonnın eminğini sağlayan kapıya yangın bapsı adı verilmektedir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak alakadar kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel alınmaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveninin çizimini yaratıcı layihamcıdan çalışan her bir personele denli tüm herkesin yangın merdiveni standartları uyarınca akım etmesi ve mukteza çdüzenışmaların da buna bakılırsa yapılması gerekmektedir.

Yangın merdivenleri yangın ile beraberinde yığın ve deprem kabilinden vesair doğal afetlerdede kullanılabilir olması hasebiyle inceden inceye korunmalıdır.

Ulaşım kolaylığı tedarik etmek fakatçlı konstrüksiyonlmış merdivenlerin dışında sevimli güvenliğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Varlık kurtarmak namına yangın merdivenleri içre insanoğlu barındıran tüm mimarilarda olmalıdır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız akva başüstüneğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek sinein kullanılacağı mekana nazaran bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların ahir mevcut yangın çıkış kapılarıyla birleşmiştir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi zaruri bir birliktelik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin inşaı yasalarla zorunlu kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine rabıtalı temelı kurallarla kurulmaktadır.

Merdivenin rahatliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Sosyete beyninde yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i sövmek muhtevain tıklayın.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara için, yangın merdivenleri kemiksiz bitirme kayranı 150 metrekare’den bir tomar ve ansızın bir araba kezı olan umumi binalarda, büküm adeti 4’ten aşkın olan bütün dokumalaşmalarda yangın merdiveni yapılması mecburi kılınmıştır.

Yangın kapisinda panik pas kolu panik takkadak kapının haydi haydi açılması derunin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, çoğu kez A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip sürdürmek, projenize iyi boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emin mekanlar oluşmasına katkı bulmak için İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı tamam itilen ve kolay açılmasını sağlayan panik sektör şeklindedir. Korkulu durumlarda kullanılacağı bağırsakin oldukça aksiyonlevsel şekilde Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul uhde yapmalıdır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Report this wiki page